Wednesday, June 11, 2008

ΞΑΦΝΙΚΑ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ...

... (και όχι πέρυσι, όπως είχε συμβεί στον Τέννεση Ουίλλιαμς) το παρόν μπλογκ βρέθηκε στις συμπληγάδες του καπιταλισμού και ατύχησε...

Δεν πρόλαβε καν να πει ένα "γεια" (αγενέστατο!), ούτε ένα τραγούδι πριν βουτήξει στο Ζάλογγο της εργασιοθεραπείας. Έστω τώρα μια καθυστερημένη και ανεπίκαιρη εξήγηση.

Όπως ίσως γνωρίζουν οι τακτικότεροι από τα κυβερνοστίφη (λέμε τώρα...) των επισκεπτών, οι αναρτήσεις προέρχονταν από το τακτικό ημερήσιο σχόλιο μιας ομότιτλης με το μπλογκ ραδιοφωνικής εκπομπής. Με την αποχώρηση από τον 9.84, εκπομπή δεν υπάρχει και σχόλιο δεν γράφεται. Καμμία δύναμη σε αυτό τον κόσμο δεν είναι ισχυρότερη από την πρωινή ενύπνια οκνηρία, ιδιαίτερα εάν την προηγουμένη έχεις περάσει 12 έως 14 ώρες ξέφρενης διασκέδασης στο γραφείο. Mea culpa, mea maxima culpa.

Τα άσχημα νέα τώρα. Η εκπομπή (ελπίζω ότι) θα ξαναρχίσει το Σεπτέμβρη στο ραδιοσταθμό Σίτυ 99,5 - και οι αναρτήσεις θα ξαναρχίσουν τακτικές καθημέραν.

Εν τω μεταξύ θα γράφω μερικές γραμμές ατάκτως και αραιά. Για όσους, όμως, έχουν μια σπάνια γενετική προδιαγραφή που τους ωθεί στην ανάγνωση δύσπεπτων, μη θερινών κειμένων, θα αναρτώ ένα link για όσα άρθρα δημοσιεύω στον Ελεύθερο Τύπο. Ιδού η αρχή, με θέμα τις τελευταίες δημοσκοπήσεις και την κρίση του δικομματισμού (εξαιρετικό θέμα για σαββατοκύριακο στην παραλία...). Εκτάκτως, αντί συνδέσμου, διαβάστε το, εάν θέλετε, στην αμέσως επόμενη χρονικά (δηλ. στην αμέσως προηγούμενη) ανάρτηση.

8 comments:

Anonymous said...

ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΦΑΝΑΤΙΚΗ ΣΑΣ ΑΚΡΟΑΤΡΙΑ ΑΦΟΥ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.
ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΣ ΛΟΓΟΠΛΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΣΠΑΝΙΖΕΙ.
ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ.
ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΤΕ.... ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ?
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Anonymous said...

Αγαπητέ κ. Καρζή, χάρηκα πολύ που επικοινωνήσατε μαζί μας και πάλι. Από τότε που μετακόμισα νότια και έχασα το σήμα του σταθμού, το blog σας απέμεινε η μόνη πηγή πολιτικού σχολιασμού για μένα. Οταν σταματήσατε τα posts (χωρίς να έχω τρόπο να γνωρίζω ότι σταμάτησε η εκπομπή) ήθελα να ελπίζω ότι πρόκειται για κάποιο προσωρινό πρόβλημα. Ευτυχώς σήμερα μας παρέχετε μία προοπτική επανασύνδεσης. Ελπίζω να σας έχουμε πάλι τακτικά κοντά μας από το Σεπτέμβρη και μέσω του blog σας γιατί όπως και να το κάνουμε η ασύγχρονη επικοινωνία και η δυνατότητα διαλόγου που παρέχει το blog έχουν ιδιαίτερη αξία.

Anonymous said...

perimenoume na sas akousoume. Mas leipei o sfygmos tis imeras, kai makari- estw kai apo ton city- na anastithei. Prepei na mas enimerwsete molis ksanabgeite ston aera.

Kalo tha itan, omws, na epixeirousate na synexisete tin syggrafi twn prologwn tou sfygmou, kai na anartwntai sto blog, estw kai 2-3 fores tin bdomada.
Einai entelws diaforetiki i domi toys kai i stoxeusi toys - se sxesi me ta arthra sas sto Ethnos palaiotera kai twra ston E.T.- kai allwste apeuthinontai se entelws diaforetika koina.
mas leipei i eisgwgi sas, sas to xw grapsei polles fores, prepei na mas dinete estw kai mia mikri dosi apo to blog.
To dikaioumaste pisteuw, afou metanasteuoume tosa xronia apo stathmo se stathmo gia na sas akoume, kai syntonizomaste ston flash, ston 9.84, ston city, anazitwntas sas.
me tin euxi, idiws meta tis teleutaies ekselikseis kai tis prografes, na akousoume ksana mia diaforetiki fwni...
gerasimos

Anonymous said...

Έστω και μια μικρή δόση...όπως το γράφει ο Γεράσιμος. Μη μας τη στερείτε, please!

Anonymous said...

Έστω και μια μικρή δόση, όπως το γράφει ο Γεράσιμος...please!

Theodore said...

Κι εγω, χαιρομαι, που η εκπομπη θα επαναληφθει.
Ειχαμε μαθει στην καλη ποιοτητα και δυστυχως, δεν υπαρχουν υποκαταστατα.

Anonymous said...

Είμαι κι εγώ φανατική ακροάτρια. Σας ακούω από τότε που ήμουν φοιτήτρια. Ξυπνούσα το πρωί, ακόμη κι όταν δεν είχα δουλειά για να σας ακούσω, τότε στο ρ/σ Flash. Περιμένω να αρχίσετε πάλι τις εκπομπές το Σεπτέμβριο, διότι η μέρα δεν ξεκινάει με το ίδιο ενδιαφέρον, χωρίς την εκποπμή και τα σχόλιά σας.

Anonymous said...

καλημέρα από τη Βιέννη!!!
άλλη μια δεδηλωμένη φανατική σας ακροάτρια, χωρίς να φημίζομαι ότι έχω τέτοιου είδους εμμονές ή φανατισμούς!! πάντως όπως και πολλοί άλλοι από αυτούς που έστειλαν μηνύματα, σας ακούω ανελλιπώς από το 1999 από την εποχή του Flash, και μετά σας ακολούθησα πιστά και αφοσιωμένα στον 984, να συνοδεύεται με τα σχόλια και τις καίριες επισημάνσεις σας όλα τα σημαντικά γεγονότα της ζωής μας

Μακάρι να σας έχουμε πάλι ζεστή καθημερινή συντροφιά από το Σεπτέμβριο -- γιατί οι καλές γλυκές καθημερινές συνήθειες είναι που κάνουν τη ζωή μας πιο όμορφη και μας δίνουν μια αίσθηση σιγουριάς και ασφάλειας, που τόσο χρειαζόμαστε... Νάστε πάντα καλά και σας περιμένουμε -- Μέχρι τότε, νομίζω ότι έχετε άφθονο υλικό καθημερινά για έστω σποραδικά σχόλια!!!!